Do góry

Przekąski Przepis na:

Rugbraud(slodki chleb)

Przekąski

Autor: Jagna

Przepisów i artykułów: 96 Ocena: 1618

Dodano: 19.08.2008

Odsłon: 909

Slodki, piernikowy chlebek, jako dodatek do ryb, przepis ''''domowy'''' od zaprzyjaznionej islandki :)

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystko razem pozadnie wymieszac, odstawic w bardzo cieple miejsce na 24h, pieczemy w temperaturze 200C, az nie bedzie ''''mokry'''' w srodku.Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Tangerinka 20 sierpnia 2008 hej hej, dzien dobry :)
jaka to maka mieszana?
milego dnia

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń