Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 108
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 80
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 108
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 80
Składniki
Ziemniaki ugotowac w osolonej wodzie, odcedzic i utluc. Dodac twarog i rozdrobnic tluczkiem do ziemniakow na gladka mase. Cebule drobno posiekac i podsmazyc na oleju na zloty kolor. Dodac do masy serowo-ziemniaczanej, doprawic sola i pieprzem. Jezeli masa jest zbyt sucha dodac troche mleka.
Usmazyc nalesniki. Nakladac farsz,zlozyc lub zawinac wedle upodobania i podsmazyc na zloty kolor. Podawac z kwasna smietana.