Do góry

Dania główne Przepis na:

ryba opiekana w zalewie octowej

Dania główne

Autor: wikcia141

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 7

Dodano: 27.12.2009

Odsłon: 7484

latwe i szybkie w przyrzadzeniu

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. JAJKA ROZTRZEPAC RAZEM Z WEGETA.RYBE OBTACZAC W JAJKU I BULCE TARTEJ I SMAZYC NA GORACYM TLUSZCZU.ZALEWA-3SZKLANKI WODY,SZKLANKA OCTU,CUKIER ,OBRANA I POKROJONA CEBULA W KRAZKI,ZIELE ANGIELSKIE I LISCIE LAUROWE ZAGOTOWAC -GOTOWAC 10-15MIN.GDY RYBA I ZALEWA OSTYGNIE ,TO RYBE WLOZYC DO ZALEWY I ODSTAWIC DO LODOWKI CONAJMNIEJ NA 24GODZ.PYSZNA POLECAM.FILETY PANGI PRZEKROIC PRZED SMAZENIEM NA DWA LUB 3 KAWALKI,WEDLUG UZNANIA

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

marysia11082 27 grudnia 2013 Oj tam nie zdrowa jeżeli zje się ją raz czy dwa razy w roku to pewnie od tego nie umrzemy.
Lubię ryby w zalewie ale rzeczywiście pangi jeszcze w zalewie nie jadłam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ewisienka22 13 września 2011 Proponuję zamienić Pangę na inną rybę. Panga to nafaszerowany chemią, antybiotykami i środkami grzybobójczymi śmieć. A ktoś ludzie tu jeszcze piszą, że zdrowa, niewiarygodne.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń