Do góry

Przekąski Przepis na:

Ryba po japońsku

Przekąski

Autor: kassiaw

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 0

Dodano: 07.01.2009

Odsłon: 2110

smaczne, oryginalne,

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. rybę pokroić na kawałki, składniki ciasta zmiksować, rybę moczyć w cieście i smażyć na gorącym tłuszczu, składniki zalewy wrzucić do garnka i zagotować, następnie dodajemy podsmażoną cebulę, pokrojone w paski paprykę i pokrojonego w kostkę ogórka, na dnie naczynia układamy rybę zalewamy zalewą z warzywami, czynność tę powtarzamy do wyczerpania sie składników :-)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń