Do góry

Dania główne Przepis na:

ryba po Japońsku, na zimno:)

Dania główne

Autor: luiza

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 6

Dodano: 30.09.2008

Odsłon: 2639

bardzo pyszna rybka:)

Składniki

  • ryby (płaty), 1kg
  • przyprawa vegeta, 1łyżka
  • duża cebula(w kostkę), 2sztuki
  • słoik ogórków w otcie(kostkę), 1słóik
  • słoik papryki słodkiej(kostkę), 1słoik
  • ketchup łagodny, 4łyżki
  • woda, 1szkl
  • oliwa, 1szkl
  • cukier i ocet, 4łyżki
  • sól do smaku
5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. rybę usmazyć posypaną vegetą i wyłożyć do głębokiej miseczki na rybę wszystko stopniowo układamy....RYA,PAPRYKA,CEBULA,OGÓRKi, i tak przekładać. sos: wodę zagotować stopniowo dodajemy składniki, gotować 5minut, i tym gorącym sosem zalewamy rubę .. pozostawić do wystygnięcia............. SMACZNEGO:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń