Do góry

Dania główne Przepis na:

Ryba po żydowsku

Dania główne

Autor: kuchniahanny

Przepisów i artykułów: 41 Ocena: 390

Dodano: 28.05.2009

Odsłon: 2572

Idealne na imieniny...

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filety skropić sokiem z cytryny, odstawić na chwile. Panierować w jajku i bułce; upiec na złoto. Cebule pokroić w plastry i usmażyć na szklisto na oleju. W garnku układać warstwami cebule i ryby. (na wierzchu musi być cebula).

  2. Składniki zalewy zagotować.Gorącym zalać ryby z cebulą.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kuchniahanny 28 maja 2009 Zapomniałam dodać, że najlepsze na drugi dzień!

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń