Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Składniki
Każdy filet dzielimy na ok 3 części, skrapiamy sokiem z cytryny,przyprawiamy,obtaczamy w mące i smarzymy na oleju z obu stron,odstawiamy do ostygnięcia.Pore kroimy w pół księżyce,marchewke ścieramy na tarce.Pore i marchewke wrzycamy na patelnie z dodatkiem odrobiny oleju i podsmarzamu ok 5 min. Następnie zalewamy ok pół szklanki wody,dodajemy przyprawami i dusimy ok 15 min,Na koniec dodajemy śmietanę i dusimy ok 5 min.odstawiamy do ostygnięcia.Rybe układamy na talerzu a na wierzch kładziemy farsz porowo-marchewkowy.