Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad - kuchnia karaibska
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 18
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 47
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1739
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 18
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 47
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1739
Składniki
Rozgrzać piekarnik do 180 C. W płytkim naczyniu żaroodpornym zmieszać jogurt, oliwę, wiórki kokosowe, sok i skórkę z limonki, curry, szalotkę, czosnek, sól i pieprz.
Rybę piec bez przykrycia przez 30 minut, od czasu do czasu polewać marynatą. Danie podawać ozdobione kawałkami limonki