Do góry

Dania główne Przepis na:

ryba w chrupiącej panierce migdałowej

Dania główne

Autor: sikorka21

Przepisów i artykułów: 27 Ocena: 3032

Dodano: 20.02.2008

Odsłon: 5010

Sekret tego dania tkwi w smakowitej chrupiącej panierce...

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filety rybne natrzeć solą i pieprzem, czosnkiem i posypać natką pietruszki. Z mąki mleka i jajek przygotować ciasto naleśnikowe tak by nie powstały grudki, posolić dodać płatki migdałów i delikatnie wymieszać. Filety rybne obtoczyć dokładnie w cieście, smażyć na gorącym oleju na złoty kolor. Podawać ze świężą sałatą skropioną sokiem z cytryny. Polecam

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Zlotowlosa 28 stycznia 2009 Zrobię to dla mojego chłopaka:) Dzieki za przepis

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń