Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moze byc na Wigilijny stol, dla osob, ktore nie przepadaja za smakiem karpia
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 257
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 257
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
: Filety z ryby pokroić w porcje. Żelatynę przygotować zgodnie z przepisem umieszczonym na opakowaniu. Marchewki i korzeń pietruszki pokroić w kostkę. Groszek konserwowy i kukurydzę odsączyć dokładnie na sicie. Rybę i warzywa ułożyć w miseczkach i zalać wystudzoną Żelatyną. Wstawić do lodówki do stężenia. Udekorować natką pietruszki.