Do góry

Przekąski Przepis na:

RYBA W POMIDORACH

Przekąski

Autor: alicja

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 416

Dodano: 19.12.2007

Odsłon: 8272

pychota

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filety pokroić na kawałki,oprószyć solą.Obtaczać w mące i smażyć na złoty kolor.Wszystkie składniki zalewy wymieszać w rondelku i zagotować.Cebulę i ogórki pokroić w kosteczkę.W głębszym naczyniu układać warstwami rybę,ogórki,cebulę itd.Na samej górze powinna być cebula.Następnie zalać gorącą zalewą i odstawić do ostygnięcia.Schłodzić mocno w lodówce i podawać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ewisienka22 13 września 2011 No tak, tak, pyyyyszna panga! Antybiotyki, środki grzybobójcze, chemikalia wspomagające rozmnażanie, ułatwiające hodowlę, woda z najbrudniejszej rzeki świata to naprawdę świetny pomysł na obiad. Smacznego!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Befado 07 marca 2010 Niestety panga do tego przepisu nie pasuje,mam taki przepis i kiedyś zrobiłam z pangą smak był nijaki.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń