Do góry

Dania główne Przepis na:

RYBA W SOSIE CHRZANOWYM

Dania główne

Autor: linusia

Przepisów i artykułów: 27 Ocena: 409

Dodano: 07.07.2008

Odsłon: 3757

pyszna rybka

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. 1) z podanych sklanikow ugotowac wywar i na gotujacy klasc kawalki ryby 2) gotowac na slabym ogniu i przelozyc do sosu I) do bulionu dodac maslo, chrzan, make rozprowadzona z mlekiem II) reszte mleka doprawic do samku i wlac do sosu gotowac na bardzo malutkim ogniu jeszcze chwilke

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń