Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 146
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 795
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 40
Polecam.
Odsłon: 146
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 795
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 40
Składniki
1) z podanych sklanikow ugotowac wywar i na gotujacy klasc kawalki ryby 2) gotowac na slabym ogniu i przelozyc do sosu I) do bulionu dodac maslo, chrzan, make rozprowadzona z mlekiem II) reszte mleka doprawic do samku i wlac do sosu gotowac na bardzo malutkim ogniu jeszcze chwilke