Do góry

Dania główne Przepis na:

Ryba w sosie śmietanowo-koperkowym

Dania główne

Autor: barbarka123

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 24

Dodano: 25.02.2008

Odsłon: 6498

pychotka.Pyszne danie

Składniki

  • ryż w torebce;2 filety z mintaja; mąka ,olej do smażenia koperek,wegeta.śmietana12%.
1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ryż ugotować,mintaja obtoczyć w mące i usmażyć na oleju.Z śmietany i mąki zrobić sos dodać koperek i zagotować.Polać rybę sosem.Ja czasami ryż podsmażam na słoninie z cebulą i jest pycha.Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń