Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, a przy tym lekkie i zdrowe danie obiadowe, które z pewnością na stale zagości w Państwa menu
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 174
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 174
Składniki
Filety z ryby umyć, osuszyć, podzielić na porcje, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z 1/2 cytryny i wstawić do lodówki na 30 min.
Cebulę posiekać, papryki pokroić w kostkę, cukinię w pół-plasterki.
Na rozgrzanym oleju zeszklić cebulę, dodać paprykę i cukinie, chwilę posmażyć i oprószyć mąką. Zalać śmietaną, doprawić solą i pieprzem, dodać tymianek. Gotować do zgęstnienia.
Na sosie ułożyć rybę i dusić pod przykryciem 10 min.