Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało znane, ale za to przepyszne zestawienie ryby i grzybów. Naprawdę bardzo smaczne danie dla całej rodziny - tak dla amatorów ryżu jako dodatku, jak i ziemniaków gotowanych czy opiekanych.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 119
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 577
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 119
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 577
Składniki
Rybę umyć, osuszyć, podzielić na porcje, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z połowy cytryny. Odstawić do lodówki na ok. 30 min.
Grzyby oczyścić, umyć, osuszyć, pokroić.
Cebulę posiekać i zeszklić na rozgrzanym maśle, dodać grzyby i smażyć kilka minut. Pod koniec smażenia dodać pomidory pokrojone w kostkę, doprawić solą i pieprzem, posypać siekanym szczypiorkiem.
W tym samym czasie usmażyć na oleju z dodatkiem łyżki masła rybę.
Podawać z grzybami.