Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
filety rybne w jabłkowej pierzynce z majerankiem... znakomite...
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2774
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2728
Polecam bardzo smaczną ,zdrową i szybką sałatkę z warzyw surowych.
Odsłon: 576
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2774
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2728
Polecam bardzo smaczną ,zdrową i szybką sałatkę z warzyw surowych.
Odsłon: 576
Składniki
filety rybne odmrozić, doprawić przyprawą do ryb, usmażyć w mące na patelni. Ceblę pokroić i zeszklić na patelni. Jabłka obrać, pokroić na małe kawałki, obtoczyć w majeranku (ilość majeranku wg uznania). Masło starkować na wióry.
w żaroodpornym naczyniu układać rybę, na to poprószyć wióry masła, potem cebulę i jabłka. Tak samo postąpić z kolejną warstwą.
podpiec w piekarniku, aż jabłka zrobią się miękkie.
podawać na ciepło. smacznego