Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znakomita na obiad jak i na przyjecie jako przystawka:).
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 61
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 188
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 84
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 64
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 61
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 188
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 84
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 64
Składniki
filety rybne przyprawić sola. Zanurzyć w roztrzepanym jajku i obtoczyć w mące połaczonej z bułka tarta. Filety upiec na złoty kolor na oleju.
Do garnka wlać odrobine oleju i smażyć na nim marchew, pietruszkę i seler starte na grubej tarce.
cebulke podsmazyć na patelni.
gdy warzywa beda juz miekkie dodać do nich cebulkę przecier pomidorowy, liść laurowy i ziele angielskie. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Poddusić jeszcze kilka minut by smaki sie przegryzły.
Na pólmisku ułozyć trochę warzyw na to rybkę, potem znowu warzywka. Konmczymy warstwą warzyw.
wstawiamy do lodowki. Najlepiej smakuje na drugi dzien:)
SMACZNEGO:)