Do góry

Dania główne Przepis na:

Rybka z grilla

Dania główne

Autor: kuchniahanny

Przepisów i artykułów: 41 Ocena: 390

Dodano: 07.07.2009

Odsłon: 6126

Spróbuj a będzie królować na twoim grillu...

Składniki

  • ryba, najlepsza miruna ze skórką, 1 kg
  • olej lub oliwa, do skropienia rybki
  • przyprawa do ryby, opakowanie
  • foila aluminiowa
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Rybkę rozmrażamy,kroimy na mniejsze kawałki, skrapiamy oliwą lub olejem , posypujemy obficie przyprawą. Zawijamy szczelnie w folie. Pieczemy na grillu, aż mięso ryby będzie białe (najlepiej sprawdzić czy jest upieczona) do tego pasuje chlebek też z grilla i jakaś sałatka...

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń