Do góry

Przekąski Przepis na:

Ryż czosnkowy

Przekąski

Autor: biurwa

Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 2377

Dodano: 05.05.2008

Odsłon: 17172

Pyszny i szybki sposób na ryż z czosnkiem i Vegetą

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ryż gotujemy, gdy trochę przestygnie na patelnie dajemy podgrzewamy olej i przeciskamy praską czosnek mieszać by czosnek sie nie przypalił jak zacznie pachnieć to odrazy dajemy ryż i posypujemy Vegetą. Wszystko chwile energicznie mieszamy i gotowe, można podawać zarówno na zimno jak i na ciepło. Często stosuje ten sposób by odświeżyć ryż który mam już ugotowany kilka dni w lodówce.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

aneczka25 21 kwietnia 2009 wlasnie dzisiaj bede ja robic zobaczymy czy jest smaczna!!!!!!!

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 16 czerwca 2008 to dobry dodatek do wielu rzeczy , szczególnie do mięska , puchota

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

marcowa4 06 maja 2008 Lubię czosnek i różna potrawy z nim. :) Z czym podajesz taki ryż?? Pozdrawiam.

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń