Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i szybki sposób na ryż z czosnkiem i Vegetą
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 78
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 137
Składniki
Ryż gotujemy, gdy trochę przestygnie na patelnie dajemy podgrzewamy olej i przeciskamy praską czosnek mieszać by czosnek sie nie przypalił jak zacznie pachnieć to odrazy dajemy ryż i posypujemy Vegetą. Wszystko chwile energicznie mieszamy i gotowe, można podawać zarówno na zimno jak i na ciepło. Często stosuje ten sposób by odświeżyć ryż który mam już ugotowany kilka dni w lodówce.