Do góry

Przekąski Przepis na:

RYZ EMILKI

Przekąski

Autor: misiaki

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 26

Dodano: 06.05.2009

Odsłon: 813

ryż w innej odsłonie

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ryż ugotowac odcedzić,dodac łyzke masła i wrzucic na patelnie.

  2. Wczesniej smarzymy cebulke pokrojona w kostke razem z boczkiem równierz pokrojonym w kostke.

  3. Sparzyc pomidora obrac ze skórki i pokroic w kostke

  4. Podsmarzona cebulke, boczeki pokrojonego pomidora laczymy z ryzem i smazymy na masełku.Do smaku dodajemy sól i pieprz.Na koniec dodac starty parmezan.Smarzymy az ser się roztopi

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń