Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 54
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6726
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 145
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 54
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6726
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 145
Składniki
Ryż ugotowac odcedzić,dodac łyzke masła i wrzucic na patelnie.
Wczesniej smarzymy cebulke pokrojona w kostke razem z boczkiem równierz pokrojonym w kostke.
Sparzyc pomidora obrac ze skórki i pokroic w kostke
Podsmarzona cebulke, boczeki pokrojonego pomidora laczymy z ryzem i smazymy na masełku.Do smaku dodajemy sól i pieprz.Na koniec dodac starty parmezan.Smarzymy az ser się roztopi