Do góry

Dania główne Przepis na:

Ryż na czerwono

Dania główne

Autor: cukiereczek

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 33

Dodano: 18.05.2009

Odsłon: 784

szybkie, tanie i smakuje

Składniki

  • 2-3, torebki ryżu
  • 3, duże cebule
  • 2 łyżki, koncentratu pomidorowego
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotować ryż w osolonej wodzie.

  2. Cebulę usmażyć ale nie przypiekać, dodać koncentrat. Kiedy ryż będzie miękki dodać podsmażoną cebulę. Doprawić na ostro pieprzem i papryką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń