Do góry

Przekąski Przepis na:

Sakiewki z wędzonego łososia z sosem serowym

Przekąski

Autor: Gastrosfera

Przepisów i artykułów: 185 Ocena: 629

Dodano: 11.01.2013

Odsłon: 6509

Ciekawy pomysł na karnawałową przekąskę

Składniki

  • wędzony łosoś
  • twarożek
  • pietruszka
  • cebula
  • szczypiorek
  • Sos serowy Tarsmak
> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Posiekać cebulę i pietruszkę. Posiekane składniki oraz twarożek nałożyć na środek plastrów łososia, a następnie polać Sosem serowym Tarsmak. Sparzyć szczypiorek i związać nim plastry łososia w kształt sakiewki. Twarożek możemy zastąpić także posiekanym, ugotowanym na twardo jajkiem.

Twoje notatki do przepisu

Kto głosował? Kto gotuje?

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń