Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z przeglądu lodówki powstała taka sałata z dodatkami
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 259
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 259
Składniki
Sałatę podzieliłem na liście, opłukałem, osuszyłem. Serca karczochów pokroiłem na mniejsze kawałki. Pomidorki cherry umyłem, pokroiłem na połówki. Ser pokroiłem w kostkę. Kiełbasę również pokroiłem na małe kawałki. Przygotowałem sos: kilka łyżek zalewy z karczochów dokładnie wymieszałem z musztardą, miodem i octem. Na półmisku rozłożyłem liście sałaty, na nich pozostałe składniki, posypałem kiełkami rzodkiewki, polałem sosem.