Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
Sałatę,szynkę,ser pokroić w paseczki cieniutkie i niezbyt długie,por w pół krążki również cienko,najlepiej jasną część pora.Cebulę,ogórek i paprykę w drobną kosteczkę.Zalać wszystko sosem greckim,zrobionym według przepisu na opakowaniu,wymieszać(można dać dwa sosy,wedle uznania).Odstawić na jakąś godzinkę i potem ewentualnie doprawić do smaku,choć raczej nie trzeba.Smacznego.