Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 145
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 298
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1524
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 145
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 298
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1524
Składniki
odcinamy glowki brokul, wsypujemy rodzynki na oko mala garsc kto jak lubi, kroimy cebule w drobna kostke dosypujemy, ilosc cebuli tez wedlug uznania, ja to robie na oko tzn. zalezy ile mam brokulow.
majonez mieszam z cukrem i octem, ma wyjsc slodko kwaskowaty dresing. mieszam to wszystko i zostawiam zeby sie przegryzlo na pare godzin.
brokuly zeby byly chrubkie zalewam woda z odrobina soli na godzine przed robieniem salatki.