Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa i tania!!!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35833
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 130
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 232
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 257
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35833
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 130
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 232
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 257
Składniki
Gotujemy brokuł tak aby nie był zbyt miekki- wykładamy do salaterki. Smarujemy 1-2 łyżkami majonezu. Na to dajemy pokrojone w średnio grubą kostke jaja. Znów majonez jw. Następnie dajemy pokrojoną w kostke feta. Góre smarujemy troszeczke grubiej majonezem- tak aby przykryć całość. Na patelni (suchej) prażymy na złoty kolor migdały- beda aromatyczne i chrupiące. Tak przygotowane migdały wysypujemy na góre.
SMACZNEGO!!!!!!