Do góry

Przekąski Przepis na:

sałatka fasolowa

Przekąski

Autor: jowita

Przepisów i artykułów: 15 Ocena: 109

Dodano: 22.08.2008

Odsłon: 4011

świetna i prosta zakąśka do dań z grila jak też sałatka do drugiego dania

Składniki

  • fasolka szparagowa, dowolna, zależnie ile kto potrafi jej zjeść
  • sos vinegrett, dowolna
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. fasolka szparagowa ugotowana, może być ugotowana świeża lub ze słoika, ilość należy ocenić samamemu. Należy ją pokroić w słupki. Przygotować sos: 3 do 1 olej i sok z cytryny + wyciśnięty czosnek + majeranek+oregano + sól. Pokrojoną fasolę polać sosem, wymieszać i gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: vinegrett

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń