Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, oryginalny smak, pasuje jako danie samodzielne lub jako dodatek do dan mięsnych.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 220
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 518
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 220
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 518
Składniki
kapuste poszatkowac, pomidory pokroić w drobną kostkę, oliwki rozdrobnic wg uznania,orzechy pokroic drobno,część zmiażdżyć,czosnek drobniutko pokroić,ser w troche grubszą kostkę niż avocado.
Kapuste zmieszac z sola, pieprzem, ręką wyrobić.Dołaczyć pozostałe skladniki oprocz avocado, wymieszac, dodac majonez,na końcu avocado, rownież wymieszać ostrożnie.Przykryć pojemnik, wstawic do lodówki na parę godzin, najlepiej przygotowac dzien wcześniej-"przejdzie smakami".Smacznego!