Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1140
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 641
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 212
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1140
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 641
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 212
Składniki
AWOKADO OBIERAMY, WYJMUJEMY PESTKĘ, DOSYĆ DROBNO KROIMY I SKRAPIAMY SOKIEM Z CYTRYNY, BY MIĄŻSZ NIE ŚCIEMNIAŁ.
POMIDORY SIEKAMY.
SZYNKĘ KROIMY W PASKI I PODSMAŻAMY NA OLIWIE DO ZRUMIENIENIA.
ŁĄCZYMY ZE SOBĄ OLIWKI, AWOKADO, SAŁATĘ, POMIDORY, SZYNKĘ, GROSZEK, OLIWĘ I SOK Z CYTRYNY.
DOPRAWIAMY DO SMAKU PIEPRZEM I SOLĄ, SCHŁADZAMY W LODÓWCE I PODAJEMY Z GRZANKAMI.
SMACZNEGO:)