Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Tortellini ugotować w osolonej wodzie i poczekać do wystygnięcia. Czosnek, kukurydzę i fasolę odsączyć z zalewy. Wszystkie składniki wrzucić do miski wymieszać, doprawić solą i pieprzem do smaku. Jogurt i majonez wymieszać razem, dodać ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę i wymieszać z pozostałymi składnikami. Odstawić do lodówki na 2 godzinki żeby smaki się zaprzyjaźniły. Smacznego :)