Do góry

Sałatki Przepis na:

sałatka jarzynowa

Sałatki

Autor: bryssska

Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 43

Dodano: 23.07.2008

Odsłon: 4343

Idealna na wieczorne spotkania z przyjaciółmi.

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jarzyny wrzucamy do garnka i gotujemy do miękkości. Gotowe jarzyny odcedzamy i schładzamy. Jarzyny obieramy i kroimy w drobną kostkę. Do pokrojonych jarzyn dodajemy pokrojone w kostkę jajka ugotowane na twardo, jabłko, ogórki, cebulę odcedzony groszek i kukurydzę, natkę pietruszki i majonez. Składniki dokładnie mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Sałatkę wkładamy na 2-3 godziny do lodówki. Smacznego !

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń