Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka warzywna
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 36
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 36
Składniki
Kalafiora podzielić na malutkie różyczki. Połowę rzodkiewki zetrzeć na tarce, resztę pokroić w plasterki, szczypior posiekać. Kalafiora połączyć z rzodkiewka, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Podawać udekorowane plastrami rzodkiewki i osypana posiekanym szczypiorkiem.