Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne jedzenie i łatwe w przygotowaniu
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
Przyrządzanie: Ryż ugotować w dużej ilości posolonej wody, odcedzić, po czym wystudzić. Pałeczki krabowe rozmrozić i pokroić w grube paski. Jajka ugotować na twardo, ostudzić. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Ogórek obrać i pokroić w kostkę. Ryż, pokrojone paluszki krabowe, kukurydzę, jajka posiekane w kostkę, ogórek oraz majonez wymieszać. Sałatkę włożyć do wydrążonego grapefriuta, ozdobić jarzynami. 1 porcja - 217 kcal