Do góry

Sałatki Przepis na:

sałatka meksykańska

Sałatki

Autor: biurwa

Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 2385

Dodano: 02.12.2009

Odsłon: 26848

dobre, ostre, inne

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. sos: Wodę przegotować ostudzić, przecisnąć czosnek praską lub zetrzeć, dodać olej, ocet, cukier, sól i ostrą paprykę . Wszystko dobrze wymieszać, najlepiej robić to w butelce wtedy można dobrze wstrząsnąć, składniki łatwiej sie łączą.

  2. Sałatę porwać, pomidorki pokroić na ćwiartki, kukurydzę, fasolę i groszek odcedzić i dodać do reszty składników na koniec dodać rozdrobniony ser feta i sos, wszystko razem delikatnie wymieszać i można podawać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Mateusz15 02 grudnia 2009 Bardzo lubię kuchnię meksykańską i jej ostrość. Sałatka wygląda rewelacyjnie. Na pewno wypróbuję.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń