Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna sałatka, którą zaskoczysz gości.
Polecam.
Odsłon: 121
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 39
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 572
Polecam.
Odsłon: 121
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 39
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 572
Składniki
Fasolę odcedzić z zalewy, przepłukać wodą i wrzucić do miski. Tuńczyka rozdrobnić i dodać do fasoli. Jajka utrzeć na tarce na małych oczkach, ogórka kiszonego i cebulę pokroić w kostkę. Wszystko razem wymieszać z majonezem i posiekaną natką pietruszki. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przełożyć do miseczki. Smacznego :)