Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka do mięs z kapusty i papryki.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 204
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 37
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3294
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 204
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 37
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3294
Składniki
Warzywa opłukać, kapustę poszatkować, paprykę i obranego ogórka pokroić w kostkę, cebulę w piórka, a rzodkiewki w krążki. Warzywa przełożyć do miski, dodać posiekany koperek oraz doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Polać warzywa dresingiem i jeszcze raz wymieszać. Podawać do mięs.