Do góry

Przekąski Przepis na:

Sałatka obiadowa z kapusty pekińskiej

Przekąski

Autor: agulam22

Przepisów i artykułów: 105 Ocena: 5817

Dodano: 30.08.2009

Odsłon: 17457

Pyszna sałatka,dobra jako dodatek do drugiego dania.Pasuje do mięs na zimno i ciepło.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kapustę poszatkować drobno.Paprykę ,rzodkiewkę i ogórka konserwowego pokroić w kostkę.

  2. Pomidora umyć,wydrążyć środek i pokroić w kosteczkę.

  3. Wszystkie składniki wymieszać dokładnie razem.Dodać sól,pieprz,paprykę koperek i zamieszać.Następnie dodać śmietanę i majonez.Jeszcze raz dokładnie zamieszać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń