Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 76
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 76
Składniki
Obrac rzodkiew i zetrzec na tarce o duzych orzechach.Umyc rzodkiewki,przygotowac i pokroic w plastry.Ogorek dokladnie umyc wytrzec do sucha pokroic (ze skorką) na plasterki.Do jodurtu dodac sol i orzechy wymieszac z salatką.