Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 714
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 194
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 714
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 194
Składniki
Cebulę pokroić i dusić przez chwilę na oliwie . Nastepnie dodać pokrojoną w kostkę cukinię. Gdy będzie półtwarda, wrzucić pokrojone w paseczki paprykę. Całość dusić , aż papryka zmięknie. Dodać pokrojone w ćwiartki pomidory. Doprawic do smaku.Przełożyć do wyparzonych wrzątkiem słoików. Pasteryzować 10-15 min.