Do góry

Przekąski Przepis na:

Sałatka ryżowa

Przekąski

Autor: tela51

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 354

Dodano: 14.05.2008

Odsłon: 4886

Mimo ryżu ożywcza.

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotować ryż,ostudzić.Pieczarki pokroić drobno i usmarzyć na oleju,oliwie lub maśle.CO kto lubi.Ostudzić,dodać do rużu.Paprykę osączyć,pokroić drobno i dodać do ryżu.Natkę posiekać.Dodać do reszty składników,wymieszać, doprawić solą i pieprzem.Podawać schłodzone.Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kulada 10 czerwca 2008 Zapomniałam dodać,że papryka do tego dania ma być konserwowa.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń