Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolorowa sałatka idealna zimą, gdy czekamy z utęsknieniem na wiosnę
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 54
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 98
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 125
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 54
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 98
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 125
Składniki
Ryż ugotować, ostudzić. Fasolkę przepłukać, osączyć, kukurydzę osączyć. Paprykę pokroić na kawałki, pomarańcze obrać i pokroić na kawałki, natkę pietruszki posiekać. Dodać oliwę z oliwek, szczyptę soli i przeprzu, wymieszać. Odstawić do lodówki.
Używam do przepisu papryki konserwowej własnej roboty, jest ona łagodna w smaku i słodkawa.