Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje nawet tym osobom co nie lubia śledzi.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32582
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 62
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 936
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 337
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32582
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 62
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 936
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 337
Składniki
Śledzie kroimy na paski około 2 cm . Por po umyciu kroimy w półkrążki razem z częścią zieloną. Oba składniki wkładamy do miski mieszamy i zostawiamy na 1 - 2 godziny, aby por trochę zmiękł
Potem ser i ogórek kroimy w kostkę, wsypujemy groszek, pieprzymy do smaku i mieszamy. Jogurt i majonez mieszamy ze sobą i dodajemy do sałatki. Tej sałtki nie wolno nam solić gdyż śledzie są juz słone. SMACZNEGO