Do góry

Sałatki Przepis na:

Sałatka szwajcarska (pikantna)

Sałatki

Autor: maciejka

Przepisów i artykułów: 77 Ocena: 2155

Dodano: 11.02.2008

Odsłon: 6368

Zapraszam do Genewy!

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Zólty ser, ogórek i paprykę pokroić w drobną kostkę (5 mm), kukurydzę i fasolę odcedzić z zalewy. Składniki włożyć do miski, zalać majonezem, dodać tabasco i przyprawy, wymieszać i odstawić w chłodne miejsce na ok. 1 godzinę. Przed podaniem udekorować pokrojonym w 1 cm. kawałki szczypiorem lub piórkami czerwonej cebuli.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń