Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na lekką i soczystą sałatkę łączącą wile różnych smaków. Sałatka będzie dobrym dodatkiem do obiadu, ale sprawdzi się także jako samodzielna przekąska.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 56
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 89
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 112
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 56
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 89
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 112
Składniki
Szpinak i natkę pietruszki posiekać. Paprykę, ogórki i winogrona pokroić w kostkę, rzodkiewkę w słupki, papryczkę chili w małe krążki, a dymkę w pół krążki.
PRZYGOTOWANIE SOSU SAŁATKOWEGO: Do miseczki wlać olej lniany, ocet jabłkowy, pikantny ketchup oraz dodać przeciśnięty przez praskę mały ząbek czosnku. Wszystkie składniki wymieszać do momentu uzyskania jednolitej konsystencji. Sos dodać do pokrojonych wcześniej składników i jeszcze raz dokładnie wymieszać. Życzę smacznego! :)