Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prostota wykonania, smaczna, ładnie wygląda
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 51
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 172
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 786
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 51
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 172
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 786
Składniki
Groszek odcedzamy z wody.
Jabłka, cebule, ogórki i jajka kroimy w kosteczkę
Ser ścieramy na małych oczkach
Sałatkę układamy następująco: groszek, jabłka, majonez, cebula, ogórek, ketchup, jajka, majonez, ser żółty.
I gotowe. Smacznego!!!!!