Do góry

Sałatki Przepis na:

Sałatka warstwowa z ryżem i tuńczykiem

Sałatki

Autor: kuchniahanny

Przepisów i artykułów: 41 Ocena: 390

Dodano: 02.06.2009

Odsłon: 4586

Moja ulubiona :)

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ryż podzielić na 3 części. Jajka, ogórki i cebule w kostkę, Tuńczyka osączyć. Układamy warstwami: ogórki, warstwa ryżu, ketchup, cebula, połowa majonezu, jajka, warstwa ryżu, druga część majonezu, tuńczyk, warstwa ryżu, posypać startym żółtkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń