Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz czas więc zacznij robić przetwory do swojej spiżarni na zimę z tegorocznych warzyw.
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 121
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 129
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 99
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22688
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 121
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 129
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 99
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22688
Składniki
Wykonanie: Fasolę, paprykę i cukinię wypłukać z papryki wyjąć nasiona i pokroić. Włożyć do rondla, dodać pokrojoną cebulę, pokrojone ogórki, pokrojone pomidory, zalać wrzątkiem gotować około 5 minut, następnie odcedzić. Zagotować wodę z solą, cukrem, kwaskiem, pieprzem i zielem angielskim po kilka ziaren. Przygotowane warzywa przełożyć do wyparzonych słoików, zalać zalewą, włożyć po 1 ząbku czosnku i szczelnie zakręcić pokrywką. Pasteryzować około 25 minut. Sałatka wspaniale nadaje się do wędlin i drugich dań.