Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co tu dużo mówić... jest po prostu przepyszna!!!
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Składniki
Brokuły podzielić na różyczki, gotować w lekko posolonej wodzie ok. 5 min (musi być pół miękki). Odcedzić, wystudzić. Jajka ugotować na twardo.
Jajka, paprykę, ogórki, wędlinę i cebulę pokroić w kostkę. Majonez wymieszać z jogurtem.
Wszystkie składniki włożyć do półmiska, dodać sos majonezowo-jogurtowy, przyprawić do smaku, wymieszać delikatnie i schłodzić. Smacznego!!!