Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale smakuje z pieczywem tostowym, ale sprawdza się również jako dodatek do mięs.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 501
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 29
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 14
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 501
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 29
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 14
Składniki
Pomidorki kroimy na połówki, cebulę w drobną kosteczkę, czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę. Mieszamy oliwę z octem winnym, dodajemy czosnek, całość mieszamy. Obieramy awokado, kroimy w półplasterki, skrapiamy sosem. Awokado łączymy z pozostałymi składnikami. Doprawiamy solą i pieprzem. Sałatka może być ułożona warstwowo, albo można pomieszać ze sobą wszystkie składniki.
Smacznego.