Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
składniki na 2 porcje
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 208
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 675
Szybka i smaczna
Odsłon: 11143
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 125
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 208
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 675
Szybka i smaczna
Odsłon: 11143
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 125
Składniki
Pieczone buraczki (małe buraczki piec w piekarniku nagrzanym do 200 st C przez ok 1godz) obrać i pokroić w kostkę.
Rukolę opłukać, osuszyć i włożyć do salaterki, dodać buraczki, obrane i pokrojone w kostkę awokado oraz pokrojony w kostkę ser feta.
Skropić wszystko sokiem z cytryny, posypać pestkami dyni, doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać składniki winegretu, polać po sałatce, wymieszać przed podaniem.